×

Waarschuwing

Koppel het component VirtueMart aan een menu item

Verzending

Verzendkosten
De flesjes CBD Water worden verstuurd per 24 flesjes. De verzendkosten bedragen € 6,95 per 30 kg gewicht. Dit houdt in dat er 2 trays à 24 stuks per zending verstuurd kunnen worden tegen dit tarief.


Levertijd
De levertijd van je bestelling binnen Nederland bedraagt op werkdagen gemiddeld 1 tot 3 dagen, waarbij er ook op zaterdag wordt bezorgd door DHL. Wanneer je voor 23.30 uur besteld, zullen wij dezelfde dag de bestelling nog verzenden. Het tijdstip van afleveren hebben wij helaas niet in de hand en zijn wij afhankelijk van de bezorger. 

 

Je bestelling volgen

Zodra je pakket door ons is verzonden ontvang je altijd een bevestiging per e-mail. In deze bevestigingsmail staat een Track & Trace code met de link naar DHL. Als je hier op klikt kun je zien waar je bestelling zich bevindt en krijg je een indicatie van de bezorgtijd.


Verzending naar het buitenland
Het is mogelijk om je bestelling te verzenden naar het buitenland. Hiervoor gelden andere tarieven en levertijden. Voor landen binnen de EU worden de tarieven weergegeven bij het plaatsen van de bestelling. Voor verzending naar overige landen kunt u contact met ons opnemen. 


Retouren
Het is niet mogelijk om je bestelling te retourneren. Het is een consumptief product dat om veiligheidsredenen niet teruggenomen kan worden.